Menu
+40 256 22 06 92

Botox

0 Comments

Botox - Beauty Clinic Timisoara

Doriti sa gasiti o solutie care sa va scape de ridurile de expresie si sa va reintinereasca  aspectul facial cu 10  ani?  Raspunsul la toate dorintele dumneavoastra este chiar Toxina Botulinica cunoscuta si sub denumirea de Botox.

Pentru a veni mai mult in ajutorul dumneavoastra am selectat o serie de intrebari care sa va ajute sa intelegeti in ce consta aceasta procedura si cum poate sterge de pe chipul dumneavoastra cativa ani intr-un mod simplu si eficient.

 

Ce este Botox-ul?

Botox-ul este solutia sigura si rapida pentru corectarea ridurilor si pentru a crea un aspect facial mai tanar si mai proaspat pentru o perioada lunga de timp. Tratamentul cu Botox este folosit in special pentru a estompa si elimina ridurile din jurul ochilor, ridurile de pe frunte si de pe gat.

 

Cum actioneaza Botox-ul?

Cand este injectat intr-o anumita zona, Botox-ul blocheaza in mod reversibil transmiterea impulsurilor nervoase de la nervi la musculatura faciala raspunzatoare de ridurile de expresie. In acest mod musculatura vizata nu se mai contracta si se relaxeaza determinand intinderea tegumentului supradiacent. In urma acestui procedeu pielea ramane intinsa si neridata in timp ce musculatura faciala netratata continua sa se contracte normal, permitand ca persoana sa ramana cu o expresie faciala neafectata. Deasemenea pielea va capata un aspect mai luminos ca urmare a vasodilatatiei locale cu o oxigenare bogata a tegumentului.

 

In ce consta interventia?

Injectiile cu Botox sunt o procedura simpla si sigura. Botox-ul se va injecta cu un ac fin in zona dorita. In functie de zona tratata sunt necesare intre 4 – 15 injectii. Durata procedurii este de aproximativ 20 de minute.

Botox - Beauty Clinic Timisoara

Dat fiind faptul ca acul este fin si se injecteaza o cantitate mica de toxina botulinica, durerea este minora. Nu este necesara anestezia locala si nici internare, va puteti relua imediat activitatea.

Botox-ul incepe sa actioneze in 24 de ore de la administrare. Rezultatele se pot vedea dupa 7 – 14 zile pe baza unor poze comparative realizate inainte si dupa tratament. Datorita mecanismului sau de actiune, efectul Toxinei Botulinice variaza intre 3 si 6 luni fiind influentat de dilutie, locul in care se injecteaza, toleranta individuala.

Tratamentul cosmetic cu injectii Botox este foarte avantajos prin prisma faptului ca nu exista nici o perioada de recuperare a pacientului ce a urmat tratamentul.

Botox - Shanti Beauty Clinic Timisoara

Care sunt contraindicatiile?

Cu toate ca injectarea cu Botox este o procedura extrem de simpla si sigura, aproape perfecta, care confera satisfactii incredibile pacientilor. Aceasta prezinta cateva contraindicatii pe care ar trebui sa le luati in considerare cand va decideti sa apelati la un astfel de tratament, si anume:

  • persoane alergice la una dintre componentele utilizate in prepararea toxinei (albumina);
  • afectiuni ce determina scaderea generala a fortei musculare (miastenia gravis);
  • sarcina si perioada de alaptare;
  • persoane aflate sub tratament cu medicamente anti-inflamatorii (Toxina Botulinica se poate injecta la cateva zile dupa incetarea tratamentului);
  • prezenta unor infectii la nivelul fetei;
  • pacientii minori care nu au obtinut consimtamantul parintilor.

 

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.

botox4