Menu
+40 256 22 06 92

DERMAPEN

0 Comments

DERMAPEN – SPUNE ADIO SEMNELOR PROVOCATE DE ACNEE

 DERMAPEN – ADIO SEMNELOR PROVOCATE DE ACNEE

 Daca va confruntati cu probleme ale tenului provocate de acnee, varsat de vant sau de urme ale unor leziuni Dermapen-ul este cea mai buna solutie pentru corectarea acestora.

Ce este Dermapen-ul?

            Dermapenul este un dispozitiv revolutionar si accesibil sub forma unui stilou prevazut cu ace sterile, detasabile de unica folosinta utilizat pentru a reda pielii aspectul tanar, hidratat si pentru a trata cicatricile provocate de acnee, de varsatul de vant sau post operatorii.

Dermapen - Clinica de infrumusetare Beauty Clinic Timisoara

 

Cum se realizeaza procedura?

Acest dispozitiv prevazut cu ace sterile, de unica folosinta penetreaza pielea cu viteza si adancime regulate (de la 0.5mm pana la 2.5 mm) in functie de zona tratata si de gravitatea afectiunilor tratate. Aceasta procedura se bazeaza pe puterea pielii de a se regenera prin producerea rapida de colagen si elastina in microleziunile provocate de acele Dermapen-ului.

 

Dermapen - Clinica de infrumusetare Shanti Beauty Clinic Timisoara

 

Care este candidatul ideal pentru Dermapen?

Orice persoana care sufera de leziuni si cicatrici la nivelul pielii cauzate de diversi factori poate apela cu incredere la Dermapen.

Procedura cu Dermapen este utilizatat atat pentru rejuvenirea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si porilor dilatati, vergeturi cat si pentru tratarea cicatricilor provocate de acnee, varsat de vant, atrofice si postoperatorii.

Dermapen - Shanti Beauty Clinic Timisoara

Care sunt rezultatele in urma realizarii unei proceduri cu Dermapen?

Procedura este foarte putin dureroasa, urmand ca in urmatoarele 3 zile tenul va fi putin inflamat sensibil.

La urmatoarea procedura durerea va fi mai putin sesizabila, iar inflamatia si sensibilitatea la nivelul tenului nu vor mai aparea.

Dupa cateva sedinte se vor observa rezultate notabile la nivelul pielii, aspectul cicatricilor imbunatatindu -se remarcabil.

Cate sedinte sunt necesare?

Numarul necesar de sedinte difera in functie de locul tratat si de gravitatea afectiunii, recomandandu-se intre 3 si 8 sedinte.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.