Menu
+40 256 22 06 92

RINOPLASTIA

0 Comments

RINOPLASTIA-TIMISOARA

 

 

 

 

 

Un nas bine proportionat confera o armonizare a trasaturilor faciale. Din pacate marea majoritate a oamenilor se nasc cu anumite imperfectiuni estetice la nivelul nasului. Imperfectiunile nasului pot da nastere unor complexe si ajung sa afecteze viata unui individ. Pentru a veni in ajutorul acestor persoane, rinoplastia reprezinta interventia eficienta pentru a va infrumuseta si a va elibera de complexe.

Ce este  rinoplastia?

Rinoplastia este o operatie estetica de înfrumusetare a nasului, pentru a-l armoniza cu trasaturile faciale.

Nasul inestetic poate fi cauzat de: cocoasa (mai mare sau mai discreta), varful lung (cazut) gros sau ascutit, columela (partea inferioara dintre nari) sa fie prea cazuta sau prea sus, nasul sa fie prea din frunte, fie cu o scobitura nefiresc de adanca intre radacina lui si frunte, narile prea mari sau deviat lateral. Rinoplastia vine in ajutorul persoanelor ce isi doresc o corectie a nasului.

Rinoplastia - Centrul de infrumusetare Timisoara

Rinoplastia - Centrul de infrumusetare Beauty Clinic Timisoara

 

 

 

 

 

Care este candidatul ideal pentru rinoplastie?

Fie ca va doriti sa corectati un defect din nastere, o problema medicala, un traumatism suferit la nivelul nasului, rinoplastia poate oferi un echilibru al proportiilor care sa va satisfaca. In urma interventiei de rinoplastie va puteti astepta sa aveti un nas mai frumos mai bine proportionat raportat la dimensiunile fetei.

Cui se adreseaza aceasta interventie?

Interventia se adreseaza persoanelor care sunt sanatoase, care nu fumeaza mult si care au dorinte si asteptari realistice asupra posibilului rezultat.

Rinoplastia - Centrul de infrumusetare Beauty Clinic Timisoara

 

 

 

 

 

Care sunt etapele premergatoare interventiei?

  • Evitati consumul de alcool cu cateva zile inainte de operatie;
  • Renuntati la fumat cu cateva zile inainte de operatie;
  • Opriti tratamentul cu medicamente ce cresc riscul de sangerare cum sunt ibuprofenul, nurofenul, ketonalul, aulinul, cu aproximativ 14 zile inainte de operatie;
  • Este interzis consumul de Aspirina, Trombostop, Aspenter, sau alte medicamente care dilueaza sangele. Unele alimente sau vitamine, cum ar fi Vitamina E, Ginkgo Biloba, Omega 3, sau ceaiul verde, pot creste riscul de sangerare.

Ce presupune interventia?

Rinoplastia se realizeaza sub anestezie generala sau sub anestezie locala combinata cu o anestezie intravenoasa usoara. Operatia dureaza aproximativ 1 ora, procedurile mai complicate pot dura mai mult. In timpul operatiei, pielea nasului se separa de os si cartilaj, care sunt apoi sculptate in forma dorita.

Care sunt  etapele postoperatorii?

Narile se acopera cu mese timp de 24 de ore. Dupa operatie, pe piramida nazala se pune o atela, care se mentine de regula 7 zile. Daca purtati ochelari este de recomandat sa asteptati 30 de zile dupa operatie pentru a putea sa ii purtati din nou pentru a nu aparea modificari inestetice in aspectul nasului din cauza greutatii ochelarilor.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.