Menu
+40 256 22 06 92

Acid Hialuronic

CE ESTE TEOSYAL?
Fabricat în Elveţia, Teosyal ® reprezinta o gamă nouă de produse injectabile pentru reducerea ridurilor, pe baza de acid hialuronic 100%, extrem de biocompatibile, neresorbabile, TEOSYAL ® poate fi injectat pe toata faţa, pe gât, pe decolteu si pe maini.
Acesta este un agent puternic de hidratare a carui cantitate în derm scade treptat cu vârsta. Din acesta cauza pielea se usuca, se fragilizeaza, şi apar primele riduri. Treptat, ţesuturi dispar şi se confruntă cu rafturi în sine. Injectat în derm, TEOSYAL ®, datorită concentraţiei sale puternice în acid hialuronic, compensează această pierdere de acid hialuronic.
Cand sunt vizibile rezultatele?
Rezultatele sunt vizibile imediat. În scopul optimizarii rezultatului obţinut, este important să se respecte protocolul recomandat de către medicul specialist, care poate varia între 1 şi 3 sesiuni iniţiale. Efectul de lungă durată al TEOSYAL creste odata cu numarul de sedinte. Pentru a menţine rezultatele obţinute sunt necesare sedinte suplimentare de întreţinere. Acestea vor necesita o cantitate mai mica de produs, datorită efectului cumulativ al sedintelor.
Ce este TEOSYAL ULTIMATE?
TEOSYAL Ultimate este cea mai recentă generaţie de implanturi pentru volum din gama Teosyal şi reprezintă soluţia ideală pentru pielea lăsată şi îndepartarea aspectului lucios al pielii.
Conceput special pentru remodelarea feţei ce necesită cantităţi mai mari de produs, TEOSYAL Ultimate permite o îmbunătăţire semnificativă a armoniei feţei prin creşterea ţesutului subcutanat, prin crearea de volum (în pomeţi, obraji şi bărbie), precum şi corectarea imediată a adânciturilor profunde ale pielii.
Proprietăţile sale reologice şi capacitatea sa de a crea un volum intens asigură un rezultat spectaculos şi o remodelare perfectă a feţei.
Care este tehnica injectarii?
Injectarea se realizează cu un ac de 23 G (inclus în cutia de TEOSYAL Ultimate), cu un ac de18G sau cu o canulă flexibilă de18 G (în urma unei micro-incizii cu un ac NOKORTM sau cu o lamă de bisturiu de 11G). Pentru confortul pacientului poate fi făcută sub anestezie locală sau tronculară. De asemenea, poate fi aplicată o cremă de tip EMLA ®. Se recomandă respectarea cu stricteţă a contraindicaţiilor produsului.
Ce zone ale fetei pot fi tratate cu Teosyal Ultimate?
• pometii şi şanţul lacrimal
• regiunea temporală
• ridurile de marioneta
• nasul
• bărbia
• linia mandibulară
• sprâncenele

Care sunt efectele injectarii cu teosyal ultimate?
Obrajii sunt bombaţi, iar pomeţii şi bărbia sunt remodelate pentru un rezultat imediat, optimizat pe termen lung. Una sau doua şedinte sunt suficiente pentru a obţine o corecţie ce durează în medie pană la 18 luni.

Ce este TEOSYAL DEEP LINES?
TEOSYAL ® Deep Lines este un produs foarte vâscos recomandat pentru umplerea ridurilor profunde ale feţei, cum ar fi ridurile nazogeniene, liniile de marionetă şi altele.
În funcţie de adâncimea ridurilor care trebuiesc tratate, sunt necesare unul sau, uneori, două sesiuni de tratament pentru rezultate optime. Un nou retuş este recomandat după 6-9 luni, şi va necesita injectarea unei cantităţi mai mici de produs.
Cand este nevoie de injectarea cu Teosyal Deep Lines?
In cazul:
– Ridurilor foarte vizibile
– Ridurilor nazogeniene
– Liniilor de marionetă

TEOSYAL KISS
Ce este Teosyal Kiss?
TEOSYAL ® Kiss este o formula exclusiva şi inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor.
TEOSYAL ® Kiss este foarte reticulat, obţinandu-se astfel un produs mai rezistent la degradare şi care garantează o durată de viaţă optimă. Un nou retuş este recomandat după 6-9 luni, şi va necesita injectarea unei cantităţi mai mici de produs.
Dupa cat timp trebuie repetata procedura si cat tine efectul acidului?
Durata de viaţă estimată: 9 – 12 luni
• Acesta durata de viaţă depinde de mai mulţi factori: tipul de piele al pacientului, severitatea ridurilor care trebuiesc corectate, tipul de injectare (dermul superficial, mediu sau profund), precum şi volumul injectat

 
TEOSYAL GLOBAL ACTION
Umplerea ridurilor este simplificata cu TEOSYAL GLOBAL ACTION
TEOSYAL ® Global Action este recomandat pentru umplerea ridurilor liniare, a pielii deteriorate, a ridurilor nazogeniene vizibile mai puţin sau mediu, a ridurilor peribucale şi glabelare. Este indicat pentru toate zonele feţei în cazul în care ridurile nu sunt foarte vizibile.
TEOSYAL ® Global Action: un nou retuş este recomandat după 6-9 luni, şi va necesita injectarea unei cantităţi mai mici de produs.
Cand se foloseste Teosyal Global Action?
Se poate folosi pentru toate zonele fetei, in special pentru ridurile medii.
Dupa cat timp trebuie repetata procedura si cat tine efectul acidului?
Durata de viaţă estimată: 6 – 9 luni
Acesta durata de viaţă depinde de mai mulţi factori: tipul de piele al pacientului, severitatea ridurilor care trebuiesc corectate, tipul de injectare (dermul superficial, mediu sau profund), precum şi volumul injectat.
TEOSYAL FIRST LINES
TESOYAL ® First Lines este recomandat pentru corectarea liniilor fine şi a ridurilor superficiale: zone sensibile cum ar fi “laba gaştii “şi zona peribucală.
TEOSYAL ® First Lines: un nou retuş este recomandat după 6luni, şi va necesita injectarea unei cantităţi mai mici de produs.
Cand se foloseste Teosyal First Lines?
Teosyal First Lines se foloseste in cazul
– Ridurilor superficiale
– Ridurilor de tip :laba gaştii”
Dupa cat timp trebuie repetata procedura si cat tine efectul acidului?

Durata de viaţă estimată: 6 luni
Acesta durata de viaţă depinde de mai mulţi factori: tipul de piele al pacientului, severitatea ridurilor care trebuiesc corectate, tipul de injectare (dermul superficial, mediu sau profund), precum şi volumul injectat.