Menu
+40 256 22 06 92

Mesoterapia

Mesoterapia / Lipo Dizolvarea este o tehnică de injectare dezvoltată în Franta şi care este mult mai eficientă în tratarea depozitelor localizate de grăsime (grăsimea de la burtă etc) şi celulita. Prin urmare poate fi folosită ca şi substituent pentru liposuctiune în folosirea sa pentru reducerea depunerilor locale de grăsime.

Ultima tehnica in materie de estetica din Franta!

Ce este Mesoterapia?

Care sunt beneficiile Mesoterapiei spre deosebire de tehnicile chirurgicale sau liposuctiune?

Cum actionează Mesoterapia asupra Celulitei/Grăsimii?

Cum actionează Mesoterapia la prevenirea îmbătrânirii şi a reîntineririi pielii?

Cum actionează Mesoterapia în cazul pierderii părului?

De câte tratamente am nevoie?

Cât de repede voi putea vedea rezultatele?

Rezultatele vor avea continuitate în timp?

Există efecte secundare?

Cum se face mesoterapia?

Ultima tehnică în materie de estetică din Franta!

Cuprinde o multitudine de aplicatii estetice medicale inclusiv pierderea în greutate, reducerea celulitei, fermitate şi sculptura corporală, reîntinerirea fetei şi a gâtului, creşterea părului.

[ Sus ]

Ce este Mesoterapia?

Mesoterapia este o procedură, care implică injectarea de cantităti microscopice de extracte naturale de plante, agenti homeopati şi vitamine în piele pentru a trata o multitudine de aspecte. Medicul va alege o formulă pentru a trata ceea ce dumneavoastră doriti. Mesoterapia poate fi folosită pentru a trata sau ajuta la tratatrea unor aspecte cum ar fi: celulita, pierderea în greutate, reîntinerirea pielii.

Termenul de mesoterapie nu reprezintă decât o metodă de administrare a medicatiei. Se credea că prin injectarea anumitor medicamente în stratul din mijloc al pielii, s-ar putea obtine diverse rezultate clinice. în această discutie voi folosi termenul de mesoterapie sau lipo dizolvare, pentru a discuta despre tratamentul împotriva celulitei nedorite şi a tesutului adipos nedorit.

Mesoterapia este un tratament unde injectarea diverşilor agenti (medicamente, nutrienti, elemente botanice, enzime şi vitamine) se foloseşte pentru a trata diverse probleme. După cum am mentionat, această discutie se va orienta către tratarea depunerilor de grasime nedorită şi a celulitei. Dr Particia Rittes din Brazilia este una dintre persoanele care propune mesoterapia. Dr. Rittes foloseşte termenul de „lipo dizolvare” pentru un anume tip de mesoterapie care poate atât reduce zonele de grasime nedorită cât şi celulita. Există multe combinatii diferite de medicatii folosit de doctori care fac tratamente de mesoterapie în întreaga lume; în orice caz, în biroul nostru tindem să folosim unul cu două componente, şi anume phosphatidy choline (un extract din boabele de soia) şi un agent emulsificator cunoscut ca sodium deoxycholate. Analize recente arată că deoxycholate este probabil cel mai important dintre cei doi agenti. Sunt multe formule care pot fi utilizate, dar aceasta este cea pe care tindem să o folosim în mod exclusiv în biroul nostru datorită nivelului scăzut de efecte secundare.

[ Sus ]

Care sunt beneficiile Mesoterapiei spre deosebire de tehnicile chirurgicale sau liposuctiune?

Unul dintre beneficii este faptul că am avut rezultate satisfăcătoare, în special când este vorba despre celulita nedorită sau despre depunerile nedorite de grăsime. în comparatie cu liposuctiunea mesoterapia este mai ieftină şi timpul necesar pentru tratament este mai scurt. Ar trebui să mentionez că mesoterapia nu este pentru toată lumea şi nu avem rezultate perfecte de 100% pe toti pacientii, dar marea majoritate a pacientilor obtin rezultate satisfăcătoare.

Liposuctiunea nu tratează celulita şi, de fapt, adeseori ajută la prevenirea ei sau la răspândirea acesteia. Mesoterapia tratează celulita în mod direct iar rezultatul este o piele mai catifelată. Mesoterapia reduce depunerile de grăsime în anumite zone. Depozitele de grăsime sunt distruse iar luarea în greutate nu se mai produce, lucru care se întâmplă adesea după liposuctiune. Mesoterapia este o procedură nechirurgicală şi nu necesită internare în spital, anestezie generală sau altele.

[ Sus ]

Cum actionează Mesoterapia asupra Celulitei/Grăsimii?

Tratarea celulitei include tratarea mai multor factori. Doctorul va crea o formulă pentru a trata grăsimea din celulită, va repara / înlocui tesuturile distruse, va catifela suprafata pielii. Tratarea celulitei se poate face în orice parte afectată a corpului, spre exemplu: pe brate, stomac, talie, şolduri şi picioare.

[ Sus ]

Cum actionează Mesoterapia la prevenirea îmbătrânirii şi a reîntineririi pielii?

Injectiile cu vitamine şi antioxidanti sub piele reîntineresc celulele, le fac active din punct de vedere metabolic, stimulând colagenul şi producerea de elatină.Pentru a preveni îmbătrânirea, trebuie să începi de pe la 20 de ani cu tratamente pe bază de vitamine Mesoterapy pentru a preveni formarea ridurilor. Tratamente pe fată, gât, brate, şi mâini sunt recomandate de 2-4 ori pe an.

[ Sus ]

Cum actionează Mesoterapia asupra pierderii în greutate şi a reducerii petelor?

Mesoterapia poate tinti asupra anumitor yone, acolo unde corpul stochează depuneri de grăsime. Injectarea acestei formule în anumite zone blochează celulele. Apoi corpul elimină în mod natural grăsimea. Reducerea petelor poate fi folosită în cazul obrajilor dublii, sau în alte zone în care corpul depozitează grăsimea.

[ Sus ]

Cum actionează Mesoterapia în cazul pierderii părului?

Mesoterapia este o formă de cosmetică medicală bazată pe actiune demonstrată ştiintific de un număr de micronutrienti de creştere a părului şi sănătate. Acclerează creşterea şi facilitează întoarcerea la o creştere bună a părului în termeni de densitate şi bună calitate a părului. în medicina capilară, Mesoterapia are un rol important de jucat în lupta împotriva căderii părului, şi care şi în tratarea androgenetic alopecia.

[ Sus ]

De câte tratamente am nevoie?

Acest lucru variază în functie de grăsimea/celulita/pielea care trebuie tratată. Numărul de vizite poate fi între 5-15, în unele cazuri chiar mai multe.

[ Sus ]

Cât de repede voi putea vedea rezultatele?

Rezultatele variază în functie de tipul corpului şi de gravitatea aspectelor care trebuie tratate. în medie, rezultatele sunt vizibile în urma a trei sau patru şedinte. în anumite situatii rezultatele sunt vizibile imediat.

Rezultatele vor avea continuitate în timp?

Aceste rezultate rămân în timp. în orice caz îmbătrânirea este un proces dinamic. Nu putem opri îmbătrânirea. Cum corpul continuă să îmbătrânească, va trebui să tratati simptomele după cum apar. Mesoterapia este o măsură preventivă împotriva îmbătrânirii.

[ Sus ]

Există efecte secundare?

Puteti experimenta anumite deteriorări, dar care se vor rezolva în maxim 1 săptămână. Pentru a grăbi procesul de vindecare vă recomandăm suplimente care se iau pe cale orală etc.

[ Sus ]

Cum se face mesoterapia?

Un tratament obişnuit constă în mai multe injectii aplicate în zona dorită. Definim o anumită zonă cam de dimensiunea pălmii. După injectie, poate apărea o sensibilitate, o umflătură şi un oarecare disomfort care poate dura 1 sau 2 zile.De obicei aceste injectii sunt făcute cu un ac foarte mic acolo unde discomfortul este cel mai mic iar dacă pacientul este nervos sau îngrijorat, noi aplicăm o cremă pe piele înainte de a începe procedura şi asta pentru a spori comfortul. Le spun pacientilor că trebuie să urmeze între 4 şi 8 şedinte de tratament pentru a obtine rezultatele dorite. De asemenea le mai spun pacientilor că acest tratament are efect pe aproximativ 80% din pacienti. Le mai spun pacientilor că după ce au urmat două şedinte de tratament ar trebui să observe în mod cert o diferentă. La pacientii care nu observă diferente după primele două şedințe de tratament le spun să nu mai continue tratamentul. Şedintele de tratament sunt programate la intervale de două săptămâni. Un tratament obişnuit implică injectii de la 2 la 3 luni pentru obtinerea rezultatelor dorite.