Menu
+40 256 22 06 92

Scleroterapie

Scleroterapie

Ce este Scleroterapia?

Cui se adresează tratamentul?

Tratamentul

In ce consta procedeul?

Care sunt rezultatele?

Ce este Scleroterapia?
Scleroterapia este o procedură nechirurgicală, minim invazivă, prin care se tratează dilataţiile vasculare, adică venele foarte subţiri de culoare roşie, albastră sau purpurie aflate imediat sub pielea coapselor, gambelor sau gleznelor .
Scleroterapia este o procedură în cadrul căreia o solutie salină este injectată în vene astfel încât acestea să se închidă şi să devină învizibile.

Sus ]

Cui se adresează tratamentul?
În general oricărui pacient indiferent de vârstă. Nu se recomandă tratamentul în timpul sarcinii şi al alăptării.

Sus ]

Tratamentul
Durează 30-45 min. Intervenţia constă în multiple injecţii cu un ac foarte fin a unui agent sclerozant direct în vene. Nu necesită anestezie şi produce un minim discomfort local. Este bine să nu conduceţi imediat după tratament şi să aveţi un însoţitor cu maşina. Numărul de şedinţe variază între 4 şi 12, în funcţie de gravitatea şi de întinderea zonei afectate

Sus ]

In ce consta procedeul?
Tratamentul se desfăşoară în mai multe şedinte, la distantă de 1 la 4 luni distantă şi se administrează în zone cum ar fi pe un picior întreg. Timp de trei zile după tratament, va trebui să purtati o protectie, însă nu există restrictii de la exercitiile fizice.

Sus ]

Care sunt rezultatele?
Veti putea observa o diferentă la câteva zile după tratament, iar rezultatele optime vor fi vizibile în câteva luni.
Acest tratament este noninvaziv şi nu necesită o perioadă de recuperare.

Sus ]