Menu
+40 256 22 06 92

TEOSYAL ULTIMATE

0 Comments

Va doriti o solutie perfecta care sa corecteze pielea lasata si sa corecteze aspectul lucios al pielii? Raspunsul dorintelor dumneavoastra este TEOSYAL Ultimate.

teosyal-ultimate

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce este produsul TEOSYAL Ultimate?
Conceput in Elvetia, in cadrul laboratoarelor TEOXANE, TEOSYAL Ultimate este produsul special conceput pentru remodelarea faciala.
Capacitatea sa mare, de a crea volum si proprietatile deosebite,confera un rezultat spectaculos si o remodelare perfecta a fetei.

ultimate

 

 

 

 

 

 

Ce este acidul hialuronic?
Acidul hialuronic este o componenta naturala a pielii ce se regaseste cu precadere in piele si cartilaje. Datorita efectelor sale de umplere, corectare si de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, in industria cosmetica.
Acidul hialuronic functioneaza in organism ca un burete,retinand apa pentru a mentine zona tratata ferma si catifelata.

In ce consta produsul TEOSYAL Ultimate?
Acest produs face parte din cea mai recenta generatie de implanturi pentru volum din gama TEOSYAL si este solutia ideala pentru pielea lasata si indepartarea aspectului lucios al pielii.

teosyal_ultimate

 

 

 

 

 

 

 

 

TEOSYAL Ultimate este produsul special conceput pentru remodelarea faciala ce necesita cantitati mai mari de produs.Tratamentul ofera o imbunatatire semnificativa a armoniei fetei prin cresterea tesutului subcutanat, prin crearea de volum in zone cum sunt pometii, obrajii si barbia.Totodata acesta permite corectarea imediata a adanciturilor profunde ale pielii.
Printr-o procedura usoara si rapida, fata dumneavoastra este remodelata complet,fara a fi necesare corecţii ulterioare inutile.

Cum se realizeaza procedura?
Tratamentul se realizeaza prin injectare.Injectia se realizeaza in general in profunzimea ariei concave a straturilor supraperiostale sau subdermale dar niciodata in derm.

Care sunt zonele indicate pentru remodelarea cu TEOSYAL Ultimate?
Zonele fetei ce pot fi tratate cu TEOSYAL Ultimate sunt:
• pometii si santul lacrimal;
• regiunea temporala;
• ridurile de marioneta;
• nasul;
• barbia;
• linia mandibulara;
• sprancenele.

Pentru programari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la unul din urmatoarele numere de telefon: 0762202150, 0256220692, sau prin e-mail la office@beautyclinic.ro.