Menu
+40 256 22 06 92

Terapia „Dracula”

0 Comments

„Terapia dracula” – cea mai noua si inovatoare metoda impotriva imbatranirii

Terapia Dracula sau terapia S3 – prescurtarea de la Stimulated Self Serum Therapy, a fost introdusa in Marea Britanie de medicul estetician francez Daniel Sister.

“Terapia Dracula” presupune extragerea unei cantitati de sange din corpul pacientului care solicita interventia si separarea plasmei de elementele celulare ale acestuia. In serul curat se adauga apoi proteine si aminoacizi, iar substanta obtinuta se injecteaza in pielea fetei.  Acest trament ajuta la refacerea AND-ului ,revitalizeaza vizibil pielea precum si la diminuarea anumitor semne precum cicatricile.

Metoda este eficienta si in prevenirea caderii parului. Injectat acolo unde este nevoie, serul, bogat in nutrienti, hraneste radacinile parului si favorizeaza regenerarea firelor.

Specialistii susţin că această intervenţie nu poate avea efecte negative asupra organismului uman, deoarece sângele este recoltat de la fiecare pacient în parte, iar vitaminele şi aminoacizii adăugaţi nu afectează stratul dermic al pielii. În acelaşi timp, procedura redă strălucirea pielii, fără a fi nevoie de alte intervenţii.

Pacientul este anesteziat local, iar intervenţia durează cel mult două ore. Intervenţia nu este dureroasă. Pacientul va simţi doar câteva înţepături.